Wanha Tupa – min kärlekssaga

Jag föddes och växte upp vid en gammal österbottnisk bondgård. I sovkammaren fanns en gammaldags sängmed äkta fårskinn som täcke. På stuggolvet låg långa trasmattor, som mamma vävt. Kommer ihåg många härligakvällstéstunder tillsammans med familjen vid stugkökets långbord. Naturens stillhet, fågelsången och den mjukagräsmattan under mina bara fötter. Lördagsbastun i kvällskymningen ute vid gårdsbastun och doften av färskabjörkbastukvastar. Många lyckliga minnen.

Inspirerad av mina härliga barndomsminnen har jag alltid haft en längtan tillbaka till barndomens omgivning ochupplevelser. Jag sökte i åratal och till slut hittade jag och min man vår gamla bondgård – Wanha Tupa. Det varkärlek vid första ögonkastet. Fridfullheten och stämningen på innergården gjorde att vi var sålda omedelbart.

Genast efter att vi köpt huset fick rödmyllepenslarna fart. I två års tid renoverade vi vår gamlabondgård varsamtoch framför allt med ett stor hjärta. Tanken var hela tiden, att just Du skulle kunna komma till Wanha Tupa påsemester och ha möjligheten att uppleva det vi själva upplever: genuina upplevelser och lugn och ro på landet.

Hjärtligt välkommen!

Wanhatupa Wanhatupa
Copyrights © 2014 All Rights Reserved by wanhatupa.fi